Archyvas: Rugsėjis 12, 2024

Nacionalinio pareigūnų profesinių sąjungų susivienijimo konferencija su Lietuvos politinių partijų atstovais. 2024-09-10

Kategorija: Naujienos

9 dieną Nacionalinis pareigūnų profesinių sąjungų susivienijimas (NPPSS) organizavo konferenciją, į kurią pakvietė visus Lietuvos politinių partijų atstovus, pasiklausyti partijų pozicijų į pareigūnų ir aplikosaugininkų bendruomenės lūkesčius.

Priminsime, jog NPPSS rugpjūčio 14 dieną kreipėsi į visas Lietuvos politines partijas, išdėstė pagrindines problemas ir pakvietė susitarti, rasti bendrų kompromisų – kaip jas būtų galima išspręsti bei kaip patenkinti NPPSS bendruomenės lūkesčius (kreipimąsi/pilną lūkesčių tekstą skaitykite čia).

Konferencijoje dalyvavo penkių Lietuvos parlamentinių partijų atstovai: Kęstutis Vilkauskas – Lietuvos socialdemokratų partijos atstovas; Guoda Burokienė – Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos partijos atstovė; Algirdas Stončaitis – Demokratų sąjungos „Vardan Lietuvos“ atstovas; Vytautas Mitalas – Laisvės partijos atstovas, TS-LKD partijos deleguotas vidaus reikalų viceministras – Vitalijus Dmitrijevas.
Gautas atsiprašymas iš Lietuvos liberalų sąjūdžio partijos, kad dėl tam tikrų priežasčių niekas iš partijos atstovų negalėjo dalyvauti renginyje. Tačiau už tai NPPSS vadovai šį ketvirtadienį yra pakviesti į šios partijos frakciją Seime. Skaityti toliau